Selecteer een pagina
GoGo Dance Levels 1 t/m 12 (m/v)

GoGo Dance GoGoAcademyWil jij op het podium staan en het publiek opzwepen? Club, house en dance muziek is de enige muziek op jouw i-pod/ mp3 speler? Dansen is jouw passie? Dan is de opleiding GoGo Dance iets voor jou!

De GoGo Dance opleiding is verdeeld over 12 levels. Van level 1 t/m 12 leer je alles over GoGo dansen, theorie & praktijk, optreden & kostuums en de zakelijke aspecten van de danswereld. Je kunt zelf kiezen welk level je wanneer wilt volgen, of dat je alleen, bijvoorbeeld, level 1 wilt volgen. (of meerdere) Level 1 t/m 4 kunnen in willekeurige volgorde worden gevolgd. Deze levels heb je wel nodig om door te kunnen naar de volgende levels of de instructor opleiding.

Lees meer over de GoGo Dance opleiding

GoGo Instructor

GoGo danseressen

Na het volgen van de GoGo Dance Instructor opleiding bij de GoGoAcademy, behoor jij tot de top van de GoGo Dance Entertainers. Jij weet als geen ander hoe je het publiek kan entertainen met jouw dance skills! Hoe leuk is het om dit om aan te mogen leren aan toekomstige GoGo dansers en danseressen? En dat jij bijdraagt aan de kwaliteit van de GoGo Dansers en Danseressen in Nederland.

Lees meer over de GoGo Instructor Opleiding.